Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Xchange

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­vit­ta­van vaa­ti­ma­ton tie­teisjännä­ri, jon­ka ku­vaa­mas­sa tu­le­vai­suu­des­sa ih­mi­set voi­vat mat­kus­taa tie­to­verk­ko­ja pit­kin ja vaih­taa ruu­mii­taan tar­peen mu­kaan.

Hu­vit­ta­van vaa­ti­ma­ton tie­teisjännä­ri, jon­ka ku­vaa­mas­sa tu­le­vai­suu­des­sa ih­mi­set voi­vat mat­kus­taa tie­to­verk­ko­ja pit­kin ja vaih­taa ruu­mii­taan tar­peen mu­kaan. Ext­re­me-har­ras­tuk­sia var­ten voi jo­pa vuok­ra­ta it­sel­leen gee­ni­ja­los­te­tun ti­lapäis­ke­hon, jo­ta voi huo­let­ta rääkätä kun­nes bioak­ku tyh­je­nee. Ra­jal­li­seen eli­nikään tu­tus­tuu myös ko­kouk­seen mat­kaa­va lii­ke­mies, jon­ka ruu­miin ter­ro­ris­tit ryöstävät. Step­hen Bal­dwi­nia muis­tut­ta­van ker­takäyttö­ke­hon van­ki­na hä­nellä on vain muu­ta­ma päivä ai­kaa löytää ruu­miin­sa tai kuih­tua ke­hon mu­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Melkoinen lätty tieteisleffaksi, eikä tehosteisiinkaan ole - Baldwinin palkkaamisen ohella - panostettu senttiäkään. Omaperäinen kuitenkin siinä että, tuskinpa kovinkaan monessa elokuvassa sankari on lopussa ollut yhtä surkeassa kunnossa, kuin Baldwin tässä itseään kidutettuaan. Tekninen toteutus hyvää perustasoa. Traileri ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy