Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

First Degree

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rob Lowen West Wing -täh­tey­den myötä pa­lau­te­tul­la sta­tuk­sel­la ka­pi­ta­li­soi­maan jul­kais­tu ta­sa­pak­su jännä­ri et­sivästä, jo­ka ra­kas­tuu tut­ki­man­sa mur­han les­keen.

Rob Lowen West Wing -täh­tey­den myötä pa­lau­te­tul­la sta­tuk­sel­la ka­pi­ta­li­soi­maan jul­kais­tu ta­sa­pak­su jännä­ri et­sivästä, jo­ka ra­kas­tuu tut­ki­man­sa mur­han les­keen. Toi­mii yk­sistään Lowen va­ras­sa, jos­kin tut­tuun ta­ri­naan on saa­tu myös pientä twis­tiä.
Tek­ni­ses­ti kat­so­mis­kel­poi­nen: val­ju, mut­ta il­man eri­tyi­sen räi­keää rie­naa. Kan­nen tie­dois­ta poi­ke­ten jul­kai­su on ekst­ra­ton, ja nii­nikään jul­kai­su­vuo­si heittää vaa­ti­mat­to­mas­ti 18 000 vuo­del­la. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy