Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lake Placid - tappaja syvyyksistä

Lake Placid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.26
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Selväs­ti Ana­kon­daa pa­rem­pi, mikä ei hir­viöe­lo­ku­vien­kaan sa­ral­la ta­kaa mitään.

Selväs­ti Ana­kon­daa pa­rem­pi, mikä ei hir­viöe­lo­ku­vien­kaan sa­ral­la ta­kaa mitään. To­ki haus­ka, mu­ka­va lisä gen­reen jät­ti­hir­viöt. Kro­ko­tii­li tais­te­lee perä­ti he­li­kop­te­rin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, kirkkaan tarkka kuva. Hyvä ääniraita, joka toistaa esimerkiksi harmaakarhun ja jättiläiskrokotiilin kamppailun realistisesti (!). Traileri. 6 ja 7 min erilliset dokumentit. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steve Miner
Pääosissa: Bill Pullman Bridget Fonda
Tarina: David E. Kelley
Kuvaus: Daryn Okada
Musiikki: John Ottman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy