Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mies, jonka minulle annoit

Country Girl 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 42524EAN: 6415015509051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­sei­nen juo­ni, mut­ta to­teu­tus on hie­no: al­ko­ho­li­soi­tu­nut muu­sik­ko on vai­pu­nut it­sesää­liin, mut­ta päättää ko­keil­la vielä on­neaan.

K­li­sei­nen juo­ni, mut­ta to­teu­tus on hie­no: al­ko­ho­li­soi­tu­nut muu­sik­ko (Bing Cros­by) on vai­pu­nut it­sesää­liin, mut­ta päättää ko­keil­la vielä on­neaan. Gra­ce Kel­ly te­kee hyvän roo­lin vai­mo­na. Wil­liam Hol­den te­key­tyy Broa­dway-oh­jaa­jak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuva kohisee hieman. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy