Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shaun of the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li­pos­kes­sa teh­ty eng­lan­ti­lai­nen kau­hu­ko­me­dia, jos­sa zom­bie-e­pi­de­mia uh­kaa Lon­toon asuk­kai­ta.

Kie­li­pos­kes­sa teh­ty eng­lan­ti­lai­nen kau­hu­ko­me­dia, jos­sa zom­bie-e­pi­de­mia uh­kaa Lon­toon asuk­kai­ta. Pu­bin kan­ta-a­siak­kai­den täy­tyy sel­vitä koi­tok­ses­ta voi­dak­seen jat­kaa tyhjän­toi­mit­ta­jan ar­keaan. Ai­dos­ti haus­ka, näppärällä dia­lo­gil­la kuo­ru­tet­tu ko­me­dia, jol­le nau­raak­seen ei tar­vit­se ol­la zom­bie­lef­fo­jen ystävä.

Kuva & ääni

Lähes erinomaisen terävä ja tarkka kuva, joka on myös väritoistoltaan moitteeton, joskin ajoittain brittiläisittäin hivenen kylmäksi sävytetty. Roska ei pistä silmään, mutta kohina on havaittavaa. Lievää aliasoitumista esiintyy myös. Ääniraita on ongelmattoman selkeä, mutta subwooferin käytöltään ehkä jopa yliaktiivinen jonkinlaisen jyrinän kuormittaessa ääniraitaa lähes tauotta. Dialogi on selkeä, musiikki vähäeleistä ja tehosteet toimivia.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja kirjoittaja/pääosan näyttelijä Simon Peggin hyvä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (13 min.), mokia (11 min.), making of (7 min.), dokumentti storyboardeista (13 min.), hylättyjä kohtauksia storyboardein kerrottuna (3 min.), kuvagalleria, kokoelma sekalaisia lyhyitä klippejä (7 min.) ja tiiseri, anamorfinen tiiseri, traileri ja tv-spotteja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy