Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Se mikä on totta

One True Thing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Puu­dut­ta­van pitkä­ve­tei­nen per­he­suh­tei­den hoi­to­lef­fa, jos­sa me­nes­tyvä re­port­te­ri Re­nee Zel­lwe­ger jou­tuu muut­ta­maan ta­kai­sin ko­tiin hoi­vaa­maan syöpään kuo­le­vaa äi­tiään.

Puu­dut­ta­van pitkä­ve­tei­nen per­he­suh­tei­den hoi­to­lef­fa, jos­sa me­nes­tyvä re­port­te­ri Re­nee Zel­lwe­ger jou­tuu muut­ta­maan ta­kai­sin ko­tiin hoi­vaa­maan syöpään kuo­le­vaa äi­tiään. Isä­kin on kyllä vielä hen­gissä, mut­ta hän aset­taa uran­sa per­heensä edel­le ja näin tytär saa vielä vii­mei­sen mah­dol­li­suu­den tu­tus­tua lap­se­na vie­ras­ta­maan­sa äi­tiinsä. Elo­ku­va pe­rus­tuu An­na Quin­la­nin Pu­li­zer-pal­kit­tuun best­sel­le­riin, mut­ta tu­si­na­ta­va­raa se sil­ti aut­ta­mat­to­mas­ti on.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko kuvan ja äänen laatu. Levyllä 10 minuutin dokumentti, traileri (DD 2.0, LK 1.85:1) ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy