Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anger Management

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvän­tah­toi­nen lii­ke­mies lei­ma­taan kuu­ma­kal­lek­si, ja oi­keus pas­sit­taa hä­net kiuk­kus­pe­sia­lis­tin pa­keil­le.

Hyvän­tah­toi­nen lii­ke­mies (A­dam Sand­ler) lei­ma­taan kuu­ma­kal­lek­si, ja oi­keus pas­sit­taa hä­net kiuk­kus­pe­sia­lis­tin (Jack Nic­hol­son) pa­keil­le. Sinänsä hyvä ai­he ame­rik­ka­lai­seen elo­ku­vaan: it­sensä hil­lintä on vai­keaa kan­so­jen su­la­tu­suu­nis­sa. Pääo­sa­kak­sik­ko vetää ikävä kyllä niin kli­sei­set suo­ri­tuk­set, että lop­pu­tu­los jää kes­kin­ker­tai­sek­si viih­teek­si. Us­kal­taa kui­ten­kin pi­ruil­la vi­ra­no­mais­ten mie­li­val­lal­le, jo­ka pää­si val­loil­leen WTC-tur­man jäl­keen.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ku­va­suh­de. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kom­ment­ti­rai­ta, 5 min. "per­soo­nal­li­suus­tes­ti", neljä pois­tet­tua koh­taus­ta (10 min., yh­dessä esiin­tyy ten­nis­kent­tien kuu­ma­kal­le John McEn­roe), 18+4 min. do­ku­men­tit, 6 min. epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy