Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ratkaiseva isku

Sudden Impact 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 91974EAN: 7321944186050

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­lint Eas­twoo­din sil­loi­nen kump­pa­ni Sand­ra Loc­ke sa­nan­mu­kai­ses­ti am­puu mu­nil­le Dir­ty Har­ry -­sar­jan sen­saa­tio­ha­kui­ses­sa, mut­ta sa­mal­la väljäh­ty­neessä neljän­nessä osas­sa.

C­lint Eas­twoo­din sil­loi­nen kump­pa­ni Sand­ra Loc­ke sa­nan­mu­kai­ses­ti am­puu mu­nil­le Dir­ty Har­ry -sar­jan sen­saa­tio­ha­kui­ses­sa, mut­ta sa­mal­la väljäh­ty­neessä neljän­nessä osas­sa. Ei pal­jon au­ta, vaik­ka Clint vaih­taa mag­nu­min­sa mo­der­nim­paan asee­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hyvä äänen uudelleenmiksaus. Ekstroissa vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy