Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Punaparta

Akahige 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 179 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.14
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86643EAN: 5706550024194

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri toh­to­ri haa­vek­sii ylä­luok­kai­sis­ta asiak­kais­ta, mut­ta jou­tuu köy­hien pa­riin, eri­koi­sen Pu­na­par­rak­si kut­su­tun toh­to­rin alai­suu­teen.

Nuo­ri toh­to­ri (Yu­zo Kaya­ma) haa­vek­sii ylä­luok­kai­sis­ta asiak­kais­ta, mut­ta jou­tuu köy­hien pa­riin, eri­koi­sen Pu­na­par­rak­si kut­su­tun toh­to­rin alai­suu­teen. Ta­pah­tu­mat si­joit­tu­vat 1800-lu­vun al­kuun. Oh­jaa­ja on jos­kus ker­to­nut pyr­ki­neensä luo­maan ”­mo­nu­men­tin ih­mi­sen hy­vyy­del­le”.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole aivan yhtä tarkka kuin Criterionilla, mutta saa jälleen enemmän informaatiota kuvan oikeasta reunasta. Selkeä monoraita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy