Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kummituskopla

The Frighteners 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 03084  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­rank Ban­nis­ter on mörkö­jen kar­kot­ta­ja, jo­hon ku­kaan ei us­ko en­nen kuin as­tiat ja pik­ku­vau­vat al­ka­vat le­vi­toi­da it­sestään ympä­ri kort­tee­ria.

F­rank Ban­nis­ter (Mic­hael J. Fox) on mörkö­jen kar­kot­ta­ja, jo­hon ku­kaan ei us­ko en­nen kuin as­tiat ja pik­ku­vau­vat al­ka­vat le­vi­toi­da it­sestään ympä­ri kort­tee­ria.
F­ran­kin bis­nes­ten sa­lai­nen ase on yh­teis­työ­so­pi­mus kol­men ih­mi­siä säi­kyt­te­levän kum­mi­tuk­sen kans­sa. Kop­lan idyl­li­nen elämä päät­tyy, kun kau­pun­kiin il­mes­tyy vii­ka­tet­ta to­sis­saan hei­lut­te­le­va rii­viö, jon­ka ai­noa var­tee­no­tet­ta­va vas­tus­ta­ja on Frank.
Kult­tioh­jaa­ja Pe­ter Jack­so­nin kau­hu­ko­me­dia on on­nis­tu­neen ta­sa­pai­noi­nen yh­dis­telmä kau­hua ja mus­taa huu­mo­ria. Jos ei nyt sentään ihan ori­gi­naa­li, niin ai­na­kin mas­sas­ta eduk­seen erot­tu­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaus näyttää laadukkaalta, mutta levyn toisto voisi olla parempikin. Ääniraita on leffan sävyyn hyvin istuva. Levyllä faktaruutuja ja traileri. Leikattu hieman. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Peter Jackson
Pääosissa: Michael J. Fox
Tarina: Fran Walsh Peter Jackson
Kuvaus: John Blick
Musiikki: Danny Elfman

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy