Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valtikka

The Score 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mont­real luo hyvän miljöön, mut­ta muu­ten kaik­ki ryöstö­keik­kaa ku­vaa­vat elo­ku­vat ovat tois­ta­neet sa­maa jar­go­nia.

Mont­real luo hyvän miljöön, mut­ta muu­ten kaik­ki ryöstö­keik­kaa ku­vaa­vat elo­ku­vat ovat tois­ta­neet sa­maa jar­go­nia. Jos­sain vai­hees­sa kat­so­jaa al­kaa puu­dut­taa. Niin nyt­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka näyttää hieman sähköiseltä. Yksityiskohdissa on värinää. Jämäkkä ääniraita. Ekstroissa 12 min. mainosdokumentti, 5 min. poistettuja kohtauksia, joissa Brando ja De Niro improvisoivat, kaksi vaihtoehtoloppua ja kommenttiraita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy