Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Unlocked

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.49
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169000237

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ma-a­loit­tei­sel­la jää­hyllä is­tu­nut CIA-a­gent­ti herää toi­min­taan kun Lon­toon or­ga­ni­saa­tios­ta pitää löytää myyrä.

O­ma-a­loit­tei­sel­la jää­hyllä is­tu­nut CIA-a­gent­ti (Noo­mi Ra­pa­ce) herää toi­min­taan kun Lon­toon or­ga­ni­saa­tios­ta pitää löytää myyrä. Mie­li­ku­vi­tuk­se­ton, mut­ta tyy­li­puh­das agent­tijännä­ri hyö­tyy ni­mekkäästä näyt­te­lijä­kaar­tis­ta ja us­kot­ta­vis­ta puit­teis­ta, mut­ta il­mei­set puut­teet jättävät tämän tu­ke­vas­ti B-sar­jaan.
Or­lan­do Bloom on rysän päältä kiin­ni jää­nyt mur­to­va­ras, jo­ka ujut­tau­tuu mu­kaan ai­sa­pa­rik­si hie­man tur­han in­nok­kaas­ti. Mic­hael Doug­las on op­pi-isä, jo­ka pois­tuu näyttämöltä tur­han hel­pos­ti. To­ni Col­let­te on MI5-po­mo, jo­ka ei kos­kaan ole malt­ta­nut ope­tel­la sa­non­taa teetä ja sym­pa­tiaa lop­puun as­ti. John Mal­ko­vich on jäyk­kis CIA-po­mo, jo­ka yrittää sel­vittää mitä brit­tein­saa­ril­la ta­pah­tuu. Ku­ka ta­han­sa heistä voi­si ol­la ta­ri­nan myyrä, mut­ta kä­si­kir­joit­ta­jan no­pan heit­to sel­viää vas­ta elo­ku­van kat­so­mal­la.
Pis­te iin pääl­le on koh­taus, jos­sa pääo­san agent­ti pois­taa lip­paan pis­too­lis­ta ja am­puu tur­val­li­ses­ti tois­ta agent­tia jal­kaan kun luo­dit on pois­tet­tu. Pait­si, että oi­keas­ti pii­pus­sa on jo seu­raa­va luo­ti odot­ta­mas­sa. "Loc­ked and loa­ded" tämä elo­ku­va ei ole.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Lontoo lainaa tapahtumille uskottavan ilmeikkäät puitteet, joihin toimintaa istuu sujuvasti. Musiikkiraidaltaan kovin televisiomainen ääniraita luo asiallisesti läsnäolontuntua, mutta tunnelma jää puolitiehen. Ekstraton. (IJ)
30/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy