Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casablanca - Kahden levyn juhlajulkaisu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1942Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107491EAN: 7321944656812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Kyy­ni­sen kuo­re­si al­ta löy­tyy tun­tei­li­ja", ku­vaa po­lii­si­mes­ta­ri 37-­vuo­tias­ta Ric­hard Blai­nea.

"Kyy­ni­sen kuo­re­si al­ta löy­tyy tun­tei­li­ja", ku­vaa po­lii­si­mes­ta­ri 37-vuo­tias­ta Ric­hard Blai­nea. Yk­si maail­man ra­kas­te­tuim­mis­ta ja ar­vos­te­tuim­mis­ta rak­kaust­ra­ge­diois­ta sai upean koh­te­lun kah­den le­vyn eri­kois­jul­kai­sus­sa. Nyt­tem­min tätä ihai­lee enemmän mies­ten vä­li­sen sym­pa­tian (Humph­rey Bo­gart ja Clau­de Rains) har­vi­nai­se­na ku­vauk­se­na. Roo­li­kir­jo on li­ki lyömätön (Paul Hen­reid, Con­rad Veidt, Syd­ney Greenst­reet, Pe­ter Lor­re).
Kau­nis, tark­ka ja vir­heetön ku­va. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­rois­sa Lau­ren Ba­cal­lin esi­pu­he, kak­si kom­ment­ti­rai­taa (toi­nen krii­tik­ko Ro­ger Eber­tiltä), trai­le­rei­ta, 7+35+84 min. do­ku­men­tit, ra­dios­how, 8 min. Loo­ney Tu­nes -a­ni­maa­tio, kak­si min. pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia ja 5 min. ylijäämäo­tok­sia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy