Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A Dog’s Way Home

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031006416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen koi­rad­raa­ma kul­ku­koi­ras­ta, jo­ka tai­val­taa lä­pi mai­den ja man­tu­jen päästäk­seen ta­kai­sin tut­tuun adop­tio­ko­tiin­sa.

Hyvän­tuu­li­nen koi­rad­raa­ma kul­ku­koi­ras­ta, jo­ka tai­val­taa lä­pi mai­den ja man­tu­jen päästäk­seen ta­kai­sin tut­tuun adop­tio­ko­tiin­sa. Kli­seitä ko­meas­ti ku­vit­ta­va elo­ku­va viih­dyttää ja ihas­tut­taa kun­nian­hi­moi­sel­la kuo­sil­laan, mut­ta jää lo­pul­ta var­sin yk­sioi­koi­sen las­sie-pätkän ta­sol­le.
Lup­sa­kan kuo­sin al­la ky­tee yllättäen kri­tiik­ki koh­ti Den­ve­rin, ja joi­den­kin mui­den kau­pun­kien ja pii­ri­kun­tien, to­del­lis­ta lainsääädäntöä, jo­ka te­kee pit­bul­leis­ta lait­to­mia ra­jo­jen­sa sisällä. Ih­mi­siin koh­dis­tu­vien eläin­hyökkäys­ten vä­hentä­mi­seen suun­nat­tu la­ki näyttäy­tyy tässä epäoi­keu­den­mu­kai­se­na ja mie­li­val­tai­ses­ti täytäntöön­pan­tu­na raa­kuu­te­na, mut­ta kä­sit­te­ly jää elo­ku­va­mai­sen yk­si­puo­li­sek­si ja kar­keas­ti luon­neh­di­tuk­si.
A­va­ran luon­non lä­pi kul­ke­va tai­val on vi­suaa­li­ses­ti ko­mea, eläin­työs­ken­te­lyltään vai­kut­ta­va ja draa­mal­taan sii­rap­pi­sen sol­ju­va. Osa eläi­no­siois­ta on teh­ty tie­to­ko­neel­la, mut­ta us­kot­ta­vas­ti. Elo­ku­va pe­rus­tuu W. Bru­ce Ca­me­ro­nin kir­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva on vakaa, erotteleva ja sisällöllisesti kunnianhimoinen. Pätevä ääniraita säestää tapahtumia koiran sisäisellä kertojaäänellä, mutta punoo mukaan myös makean kattauksen musiikki- ja tehostepuolelle. Ekstroissa vinkkejä koiraherkkuihin (9 min.), poistettuja kohtauksia, making of (11 min.) ja kuvauspäiväkirja (15 min.). (IJ)
03/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy