Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyökkäys poliisiasemalle

Assault on Precinct 13 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin ko­vim­pia teok­sia, jos ei ko­vin.

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin ko­vim­pia teok­sia, jos ei ko­vin. Ver­rat­tu Howard Hawk­sin Rio Bra­voon, jo­hon myös Ro­me­ron Night of the Li­ving Dead pe­rus­tui.
Car­pen­ter te­ki omas­ta elo­ku­vas­taan en­nen kaik­kea Dea­din ac­tion-ver­sion. Hen­ki­nen pai­ne on mil­tei vas­taa­va, tällä ker­taa vain us­kot­ta­vam­mis­sa ke­hyk­sissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttää aluksi pätevähköltä kuvan laadultaan kunnes selviää, että Panavision-kuva on rajattu 1.85-suhteeseen. Tapahtuu pääosin pimeässä, ja näyttää sata kertaa paremmalta kuin tuhruiset VHS-versiot. Mukana ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy