Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Shawshank Redemption - avain pakoon Collector's Edition

The Shawshank Redemption 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­tol­li­sen nai­sen ta­kia van­ki­laan jou­tu­neen mie­hen sel­viy­ty­mis­ta­ri­na.

Pe­tol­li­sen nai­sen ta­kia van­ki­laan jou­tu­neen mie­hen sel­viy­ty­mis­ta­ri­na. Moi­tis­ke­lin DVD-op­paan aiem­mis­sa osis­sa, kuin­ka suo­ma­lai­nen ni­mi Ri­ta Hayworth ja avain pa­koon te­ki vää­ryyttä al­ku­peräi­seen ver­rat­tu­na. Nöyräs­ti täy­tyy myöntää, että se it­se asias­sa nou­dat­te­li Step­hen Kin­gin no­vel­lin ni­meä.

Kuva, ääni & ekstrat

Mutta: uusi keräilijänkappale korjaa aiemman version tekniset puutteet. Kuva ja ääni ovat paljon laadukkaampina elokuvan ystävien nautittavissa. Ekstroihin on tallennettu 5+4+6 min. dokumentit, 14 min. pikahaastatteluja, biografiat ja traileri. Kannen mukaan tämä on Collectors Edition. Englantia ruotsalaisittain? (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy