Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Shawshank Redemption - avain pakoon Collector's Edition

The Shawshank Redemption 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­tol­li­sen nai­sen ta­kia van­ki­laan jou­tu­neen mie­hen sel­viy­ty­mis­ta­ri­na.

Pe­tol­li­sen nai­sen ta­kia van­ki­laan jou­tu­neen mie­hen sel­viy­ty­mis­ta­ri­na. Moi­tis­ke­lin DVD-op­paan aiem­mis­sa osis­sa, kuin­ka suo­ma­lai­nen ni­mi Ri­ta Hayworth ja avain pa­koon te­ki vää­ryyttä al­ku­peräi­seen ver­rat­tu­na. Nöyräs­ti täy­tyy myöntää, että se it­se asias­sa nou­dat­te­li Step­hen Kin­gin no­vel­lin ni­meä.

Kuva, ääni & ekstrat

Mutta: uusi keräilijänkappale korjaa aiemman version tekniset puutteet. Kuva ja ääni ovat paljon laadukkaampina elokuvan ystävien nautittavissa. Ekstroihin on tallennettu 5+4+6 min. dokumentit, 14 min. pikahaastatteluja, biografiat ja traileri. Kannen mukaan tämä on Collectors Edition. Englantia ruotsalaisittain? (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy