Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Loistavat Bakerin pojat

The Fabulous Baker Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­sielämän näyt­te­lijä­vel­jek­set Jeff ja Beau Brid­ges ovat yö­ker­ho­pia­nis­te­ja, jot­ka al­ka­vat suh­teut­taa elämäänsä uu­siin raa­mei­hin tuo­reen lau­lu­so­lis­tin an­taes­sa ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta.­Lois­ta­vat Ba­ke­rin po­jat an­sait­si­vat vain kes­ki­ta­son ku­van ja ää­nen.

To­sielämän näyt­te­lijä­vel­jek­set Jeff ja Beau Brid­ges ovat yö­ker­ho­pia­nis­te­ja, jot­ka al­ka­vat suh­teut­taa elämäänsä uu­siin raa­mei­hin tuo­reen lau­lu­so­lis­tin (Mic­hel­le Pfeif­fe­rin) an­taes­sa ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta.­Lois­ta­vat Ba­ke­rin po­jat an­sait­si­vat vain kes­ki­ta­son ku­van ja ää­nen. Ekst­rois­ta löy­tyvät sentään trai­le­ri ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy