Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Sabbath

I Tre Volti della Paura 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Maail­man pa­ras kau­huan­to­lo­gia ja sa­mal­la Ba­van tär­keim­pien töi­den jou­kos­sa, Black Sun­dayn ja Blood and Black La­cen ohel­la.

Maail­man pa­ras kau­huan­to­lo­gia ja sa­mal­la Ba­van tär­keim­pien töi­den jou­kos­sa, Black Sun­dayn ja Blood and Black La­cen ohel­la. Kol­me tyy­likästä kau­hu­ta­ri­naa: Il Te­lo­fo­no on gial­lo-mur­haa­jia en­tei­levä les­bo­lais­ta­ri­na, I Wur­du­lak bal­ka­ni­lai­nen vam­pyy­ri­ta­ri­na, jo­ka oli Bo­ris Kar­lof­fin vii­mei­nen suu­ri roo­li ja La Goc­cia d'Ac­qua puo­les­taan psy­ko­lo­gis­ta kau­hua van­has­ta rou­vas­ta, jo­ka kuo­li seans­si-is­tun­toon.

Kuva, ääni & ekstrat

Ensimmäisen jakson ääniraita on vaikuttava ja väritkin ovat upeat. Wurdulakissa on melkoisesti printtivikoja ja viimeisessä tarinassa on hieman kuvakohinaa. Silti keräilijää innostavaa tasoa. Sisäkannessa neljän sivun triviavihko Bava-ihailija Tim Lucasilta. R0-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy