Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Coyote Ugly - Unrated Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101831EAN: 7393834524303

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Noin kuu­del­la mi­nuu­til­la jat­ket­tu ver­sio tar­joi­lee hie­man enemmän pal­jas­ta pin­taa – myös nai­sil­le – mut­ta ei tuo viih­dyttävän vir­ta­vii­vai­seen ta­ri­naa mitään oleel­lis­ta lisää.

Noin kuu­del­la mi­nuu­til­la jat­ket­tu ver­sio tar­joi­lee hie­man enemmän pal­jas­ta pin­taa – myös nai­sil­le – mut­ta ei tuo viih­dyttävän vir­ta­vii­vai­seen ta­ri­naa mitään oleel­lis­ta lisää. Ta­ri­nal­li­ses­ti mie­len­kiin­toi­sin lisä on nil­jak­kaan ex-poi­ka­ka­ve­rin näyttä­mi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvin pitkälti edeltäjänsä tasoa. Kuva on aavistuksen tummuudestaan huolimatta kiitettävän tarkka ja väritoistoltaan kylläinen. Ääniraita toimii ongelmitta niin dialogin kuin musiikin toistossa. Ekstroista löytyy takakannen listauksesta poiketen vain yksi kommenttiraita, jolla kuullaan energisen Piper Perabon lisäksi myös muita kojootteja, sekä muutaman sanan verran myös ohjaajaa ja tuottaja Jerry Bruckheimeriä. Lisäksi dokumentit näyttelijävalinnoista (10 min.), musiikista (3 min.), baarista (6 min.), poistettuja kohtauksia (5 min.), videokollaasi, ”Can’t Fight the Moonlight” –musiikkivideo ja traileri 5.1-äänin. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy