Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Out

Clean Slate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044023855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen Me­men­toa teh­ty ko­me­dia ma­fia­po­mon tap­po­lis­tal­la ole­vas­ta et­sivästä, jo­ka me­nettää muis­tin­sa ai­na nu­kah­taes­saan.

En­nen Me­men­toa teh­ty ko­me­dia ma­fia­po­mon tap­po­lis­tal­la ole­vas­ta et­sivästä (Way­ne's Worl­din Da­na Car­vey), jo­ka me­nettää muis­tin­sa ai­na nu­kah­taes­saan. Tässä ker­ron­ta ete­nee kui­ten­kin kro­no­lo­gi­ses­ti, ja var­sin us­kol­li­se­na pe­rin­tei­sen hölmöläis­ko­me­dian kaa­voil­le. Ko­me­dia­na viih­dyttävän haus­ka, ajoit­tain suo­ras­taan lois­ta­va, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na kui­ten­kin hie­man hio­ma­ton. Ja­mes Earl Jo­nes si­vuo­sas­sa.
Pe­rus­ta­son ku­va, jos­sa ko­hi­na on voi­ma­kas­ta, mut­tei ylit­sepää­semätöntä. Ää­ni­rai­ta on ka­pea-a­lai­nen ja hie­man kolk­ko DS, mut­ta ajaa hy­vin asian­sa. Ekst­rois­sa ana­mor­fi­nen trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy