Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chea+s - mestarihuijarit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lähtö­koh­ta on ai­ka hyvä: meillä kai­kil­le on ka­ve­rim­me, joi­den kans­sa ve­det­tiin kimp­pa­lunt­taa kou­lus­sa.

Lähtö­koh­ta on ai­ka hyvä: meillä kai­kil­le on ka­ve­rim­me, joi­den kans­sa ve­det­tiin kimp­pa­lunt­taa kou­lus­sa. Ikävä kyllä to­teu­tus ei vas­taa to­del­li­suut­ta, tun­tuu kuin nör­tit oli­si­vat ol­leet asial­la.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu lai­sin­kaan ekst­ro­ja, kos­ka nehän ovat vain hi­ki­pin­ko­ja var­ten.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy