Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neljäs sopimus

The Fourth Protocol 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
2.18
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­re­de­rick For­syt­hin kir­jaan pe­rus­tu­va tril­le­ri, jol­la on ku­lu­nut ai­he: ”­suur­val­lat yri­tetään hou­ku­tel­la ydin­so­taan”.

F­re­de­rick For­syt­hin kir­jaan pe­rus­tu­va tril­le­ri, jol­la on ku­lu­nut ai­he: ”­suur­val­lat yri­tetään hou­ku­tel­la ydin­so­taan”. Mic­hael Cai­ne on brit­ti­va­koo­ja ja Pier­ce Bros­nan venäläi­nen agent­ti. Mu­ka­vaa van­ha­nai­kais­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kansi väittää full frame -kuvaksi, vaikka on aivan hyvätasoinen letterbox. Myös aika on kannessa väärin. Ääniraita on kohtalainen. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy