Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sahara

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200482EAN: 6420201157855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han lii­ton elo­ku­vaih­mi­set epäi­li­sivät tätä ni­men näh­tyään van­han Bo­gart-­so­tae­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­siok­si.

Van­han lii­ton elo­ku­vaih­mi­set epäi­li­sivät tätä ni­men näh­tyään van­han Bo­gart-so­tae­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­siok­si. Mut­ta ei, ky­seessä on Cli­ve Cuss­le­rin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1992) pe­rus­tu­va van­ha­kan­tai­nen seik­kai­lu aar­tei­neen, tua­re­gei­neen ja san­ka­ri­pa­rei­neen (Matt­hew Mc­Co­naug­hey, Pe­ne­lo­pe Cruz). Ai­ka vir­keää viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi tömäkkää ääniraitaa. DTS hyötyy korkeammista desibeleistään, mutta on parempi valinta muutenkin. Hyvällä maulla valittua musiikkia, mm. Facesin ”Stay with Me”. Ekstroissa 20+15+10 min. dokumentit ja neljä poistettua kohtausta kommentein (5 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy