Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sahara

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200482EAN: 6420201157855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han lii­ton elo­ku­vaih­mi­set epäi­li­sivät tätä ni­men näh­tyään van­han Bo­gart-­so­tae­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­siok­si.

Van­han lii­ton elo­ku­vaih­mi­set epäi­li­sivät tätä ni­men näh­tyään van­han Bo­gart-so­tae­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­siok­si. Mut­ta ei, ky­seessä on Cli­ve Cuss­le­rin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1992) pe­rus­tu­va van­ha­kan­tai­nen seik­kai­lu aar­tei­neen, tua­re­gei­neen ja san­ka­ri­pa­rei­neen (Matt­hew Mc­Co­naug­hey, Pe­ne­lo­pe Cruz). Ai­ka vir­keää viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi tömäkkää ääniraitaa. DTS hyötyy korkeammista desibeleistään, mutta on parempi valinta muutenkin. Hyvällä maulla valittua musiikkia, mm. Facesin ”Stay with Me”. Ekstroissa 20+15+10 min. dokumentit ja neljä poistettua kohtausta kommentein (5 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy