Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dinner for Schmucks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 248602EAN: 7332431035409

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pean ki­vu­lias ko­me­dia sal­kun­hoi­ta­jas­ta, jo­ka po­moa miel­lyttääk­seen ystä­vys­tyy hii­riä täyttävän kum­ma­jai­sen kans­sa.

U­pean ki­vu­lias ko­me­dia sal­kun­hoi­ta­jas­ta (Paul Rudd), jo­ka po­moa miel­lyttääk­seen ystä­vys­tyy hii­riä täyttävän kum­ma­jai­sen kans­sa (S­te­ve Ca­rell). Hyvän­tah­toi­nen täys­tu­ho oli­si ko­to­naan Mr Bea­nin luo­na, mut­ta kos­ka nämä kak­si eivät ole kos­kaan ta­van­neet, pää­see san­ka­rim­me elämä täys­re­mont­tiin. No­lo­jen ti­lan­tei­den ket­ju on vä­rikäs, mut­ta pa­ras­ta kai­kes­sa ovat len­nok­kaat let­kau­tuk­set ja pos­ket­to­muuk­siin ve­nyvät ket­ju­reak­tiot. Vit­sit ovat her­kul­li­sen tuo­rei­ta ja pääo­san her­rat pe­laa­vat hy­vin yh­teen — pa­ran­ta­mi­sen va­raa jää oi­keas­taan vain muu­ta­man ly­hyen kui­van jak­son ja it­se ke­hys­ker­to­muk­sen osal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva on levollinen ja jäsentynyt, mutta ei ehdottoman terävä. Vetreä ääniraita pitää dialogin keskiössä. Ekstrojen parhaimmistoa edustaa hyvä sarja poistettuja kohtauksia (9 min.) ja hilpeitä mokia (8 min.). Lisäksi mukana on kummajaisten haastatteluita (4 min.), Ruddin ja Carellin sketsi (4 min.) ja koosteet näyttelijöistä (15 min.) ja hiirinäytelmistä (12 min.). Kaikki ekstrat esitetään HD-muodossa suomeksi tekstitettynä. (IJ)
26/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy