Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Konsertti

Le concert 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Surrround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 220705EAN: 6416335176275

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­sai­kovs­kin mu­sii­kin saat­te­le­ma ru­nol­li­sen kau­nis elävä ku­va venäläi­sestä ka­pel­li­mes­ta­ris­ta And­rei Fi­li­po­vis­ta, jon­ka ura on kään­ty­nyt toi­seen suun­taan val­lan­vaih­don yh­tey­dessä.

T­sai­kovs­kin mu­sii­kin saat­te­le­ma ru­nol­li­sen kau­nis elävä ku­va venäläi­sestä ka­pel­li­mes­ta­ris­ta And­rei Fi­li­po­vis­ta, jon­ka ura on kään­ty­nyt toi­seen suun­taan val­lan­vaih­don yh­tey­dessä. Huip­pu­ka­pus­ta sii­voo­jak­si oli­si aja­tuk­sis­sa pitkä mat­ka, Bols­hoi-teat­te­ris­sa se näemmä on­nis­tuu ii­sis­ti. Sa­mas­sa kaap­pauk­ses­sa on ko­ko or­kes­te­ri pis­tet­ty uu­sik­si.
Muu­ta­ma kym­me­nen vuot­ta on ku­lu­nut port­tien avau­tu­mi­ses­ta, mut­ta unel­ma ra­jan­tauk­ses­ta on edel­leen elävä. Kut­su Pa­rii­siin, suu­ren yleisön eteen, ajau­tuu en­ti­sen Bols­hoi-or­kes­te­rin tie­toon. Lop­pu on­kin vain jär­jes­te­ly­ky­sy­mys.
Läm­min­hen­kistä tou­hui­lua itäi­sen Eu­roo­pan tyy­liin, to­ki osin län­si­mai­sel­la va­luu­tal­la. Vah­vas­ti van­han lii­ton neuk­ku­ko­me­dia no­jaa haus­kim­mil­laan kun pe­lissä on al­ko­ho­li ja ylei­nen kaaos. Po­li­tiik­kaa on uju­tet­tu dia­lo­giin te­hok­kaas­ti. Ur­hei­lue­lo­ku­van kal­tai­nen ke­hit­te­ly ei yllätä, kos­ket­ta­vuus saa­daan ai­kaan pe­rin­teillä. Alek­sei Gus­kov Fi­li­po­vi­na luo us­kot­ta­van ja hen­kevän tai­tei­li­jan, sa­man­lai­sek­si kas­vaa Me­la­nie Lau­rent viu­lu­so­lis­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeää kuvaa, klassista leikkausta. Ääniraita heppoinen, mutta musiikit toistuvat riittävinä. Ekstraosasto miellyttää. Making of -sektorilla laadukas ja viihdyttävä 36-minuuttinen dokumentti (automaattisesti englanniksi tekstitettynä) sekä osittain samoista paloista leikeltyjät pariminuuttisia pätkiä. Traileri. Rakkautta & Anarkiaa -sarjan DVD-julkaisun numero 202. (VA)
23/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy