Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evil Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 106455EAN: 6416548904719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­pa­tuo­tan­to-­go­ren merk­ki­teok­sia.

Hal­pa­tuo­tan­to-go­ren merk­ki­teok­sia. On to­ki me­nettä­nyt en­si­kat­se­lus­ta pal­jon te­ho­jaan, mut­ta viehättää edel­leen. Var­sin­kin sub­jek­tii­vi­nen ka­me­ran käyttö oli ai­kaan­sa edellä. Huu­mo­ril­la ei vielä ol­lut si­jaa. Hills Ha­ve Eyes –e­lo­ku­van ju­lis­te vi­lah­taa vä­lillä ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja toimiva 5.1-miksaus. Alkuperäinen kuvaussuhde oli toki 1.33:1, ja Eliten R1-versio on ehkä hitusen tarkempi. Sivuilla on nyt enemmän informaatiota, mutta ylhäältä ja alhaalta on kropattu hieman. Tsekkaapa alun sillanylitystä: molemmissa versioissa näkyy kuvausryhmää. Ekstroissa seitsemän minuuttia Anchor Bayn paneelikeskustelua, 18 min. ylijäämäkuvaa, 13 minuutin dokumentti, biografiat, viisi traileria ja 20 sivun triviavihko.

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Bruce Campbell Ellen Sandweiss Betsy Baker
Tarina: Sam Raimi
Kuvaus: Tim Philo
Musiikki: Joseph LoDuca

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy