Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihmeperhe – 2-levyinen ihmejulkaisu

The Incredibles Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111408EAN: 7393834500406

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­me­per­he pa­ro­dioi su­per­san­ka­rei­den lisäk­si ny­kyai­kai­sen per­he-elämän pai­nei­ta ja kom­mel­luk­sia.

Ih­me­per­he pa­ro­dioi su­per­san­ka­rei­den lisäk­si ny­kyai­kai­sen per­he-elämän pai­nei­ta ja kom­mel­luk­sia. Näkö­kul­mat vaih­te­le­vat ih­me­teltävän su­la­vas­ti, jo­ten kaik­kien ikä­ryh­mien edus­ta­jat löytävät run­saas­ti yh­tymä­koh­tia omaan elämäänsä.
Hen­kilö­hah­mot ovat eläväm­piä kuin val­ta­vir­ran hol­lywoo­di­lai­sis­sa näy­telmäe­lo­ku­vis­sa kes­kimää­rin. Var­sin­kin ai­kuis­hah­mot on to­teu­tet­tu haus­kas­ti. Rie­muk­kaas­ta ko­ke­muk­ses­ta huo­li­mat­ta tämä on kui­ten­kin juu­ri ja juu­ri neljän täh­den ani­maa­tio, kos­ka puh­das toi­min­ta uh­kaa ko­ko ajan pu­do­ta nor­maa­lin ani­maa­tioräis­kinnän puo­lel­le.
Par­haim­mil­laan me­no on sil­loin, kun mo­der­nin maail­man ja ret­ro­miljöön vä­lillä ta­sa­pai­noi­le­va elo­ku­va pa­nee pai­non­sa 1960-lu­vun tyy­li­sel­le bond-hu­pai­lul­le. Yh­tymä­koh­dat X-Me­niin eivät toi­mi yhtä hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita on varustettu THX-tunnuksella. Huomautettavaa löytyy vain hienoisista edge enhancement –tarkennuksista, jotka ajoittain varjostavat profiileja. Väärä NTSC-kesto takakannessa. Kahdella levyllä. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, "Rytmisatu"-lyhytelokuva kommentteineen, ”pilalle” menneitä otoksia (2 min.), poistettu "Jaskan isku" –kohtaus (4 min.), viisi muuta poistettua kohtausta ja vaihtoehtoinen alku (yhteensä 35 min.), huippusalaisia kansioita, 21+41+4 min. dokumentit, taidegalleria ja tiiseri sekä kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy