Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deuce Bigalow – kymmenen dollarin gigolo

Deuce Bigalow: Male Gigolo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­las­po­jak­si urau­tu­nut nyh­verö tär­ve­lee tem­pe­ra­ment­ti­sen gi­go­lon luk­su­sak­vaa­rion ja jou­tuu pi­ka­vauh­tia et­simään it­sel­leen tuot­toi­sam­man am­ma­tin kyetäk­seen kor­vaa­maan va­hin­got.

Al­las­po­jak­si urau­tu­nut nyh­verö (Rob Sch­nei­der) tär­ve­lee tem­pe­ra­ment­ti­sen gi­go­lon luk­su­sak­vaa­rion ja jou­tuu pi­ka­vauh­tia et­simään it­sel­leen tuot­toi­sam­man am­ma­tin kyetäk­seen kor­vaa­maan va­hin­got.
Lot­to­voi­ton ohel­la ai­noak­si mah­dol­li­suu­dek­si jää ryh­tyä it­se­kin seu­ra­pii­ri­san­ka­rik­si, ja mikäpä et­tei, tun­tuu­han sillä ta­voin tie­naa­van jo­pa kym­me­niä dol­la­rei­ta il­las­sa. Viih­dyttävä hömppä­ko­me­dia, jon­ka ker­ron­ta on su­ju­vaa eikä huu­mo­ri luo­ta yk­si­no­maan maut­to­muuk­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Eloisa ääniraita ja teknisesti hyvä levy. Ekstroissa parin minuutin featurette. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy