Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nousukausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen seik­kai­lu­ko­me­dia mo­der­nis­sa tyh­jyy­dessä elävästä pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka päättää läh­teä elä­mys­mat­kal­le lä­hiöön.

Ro­mant­ti­nen seik­kai­lu­ko­me­dia mo­der­nis­sa tyh­jyy­dessä elävästä pa­ris­kun­nas­ta (Tii­na Ly­mi ja Pet­te­ri Sum­ma­nen), jo­ka päättää läh­teä elä­mys­mat­kal­le lä­hiöön. Pas­sit, avai­met, kor­tit ja ko­rut jäävät mat­ka­toi­mis­ton ho­tei­siin, ja pa­ris­kun­ta al­kaa naut­tia 22 eu­roa/ar­kipäivä eli työttö­myyspäivä­ra­hal­la oi­keaa elämää.
Hyvä idea, rai­kas to­teu­tus. Ta­voit­taa jo­tain ajan hen­gestä. Ai­noa moi­te on tur­ha ideaa­li­suus, ei köy­hyys tee ih­mistä sen pa­rem­mak­si. Mut­ta Ju­ha Vei­jo­nen on jäl­leen suo­ma­lai­sen elo­ku­van mies, jon­ka kans­sa me­ni­sit pu­biin. Ja Ti­kan Hes­su soit­taa rum­pu­ja.
Kuin­ka osu­vas­ti te­kijät löy­sivätkään hy­vin­voin­ti­val­tion tun­nus­bii­sin Hur­ri­ga­ne­sin ka­ta­loo­gis­ta: "I will stay by your si­de now and fo­re­ver". Pet­te­ri Sum­ma­nen on syn­ty­nyt 1975, jo­ten mistä hän oli­si tien­nyt, että Cra­zy Days oli pet­ty­mys Road­run­ne­rin jäl­keen. Ei poi­ka muis­ta, kun kes­ki­luok­ka­kin söi vielä li­ha­sop­paa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Vain hieman aliasing-välkyntää. Ekstroihin on tallennettu 25 min. dokumentti (juontaja Ilkka Heiskasesta ei tykkää koirakaan, ei taida olla narttu), kommenttiraita, 9 tv-mainosta, musiikkivideo, tiiseri ja traileri. DVD, jonka valikossa soi Hurriganesin "Mr. X" ei voi olla läpeensä huono. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy