Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stuck on You

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107883EAN: 6438044008555

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Matt Da­mon ja Greg Kin­near sia­mi­lai­si­na kak­so­si­na, joi­den har­mo­ni­nen yh­tei­se­lo al­kaa ra­koil­la eri­lais­ten int­res­sien vuok­si.

Matt Da­mon ja Greg Kin­near sia­mi­lai­si­na kak­so­si­na, joi­den har­mo­ni­nen yh­tei­se­lo al­kaa ra­koil­la eri­lais­ten int­res­sien vuok­si. Far­rel­lyn vel­jes­ten sii­voim­pia ko­me­dioi­ta, mikä ei ole lain­kaan huo­no asia. Hiot­tu ja har­vi­nai­sen haus­ka sket­si­ko­ko­nai­suus.
Lievää reu­navä­rinää esiin­tyy ja vä­ri­tois­to on tar­koi­tuk­sel­la hi­ve­nen ra­joit­tu­nut­ta, jo­ten ku­va on kor­kea­ta­soi­nen. Sel­keä, ti­la­ku­val­taan ja sub­ba­rin käytöltään ko­me­diaan tyy­pil­li­sen vaa­ti­ma­ton ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia (12 min.), ma­king of (13 min.), do­ku­ment­ti Far­rel­lyn vel­jes­ten ko­me­dia­kaa­vas­ta (16 min.), te­hos­teis­ta (9 min.) ja mo­kia (7 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy