Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lainvalvoja

Lawman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 79427EAN: 6438044026450

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ten­kin tu­lee kau­rismä­kiläi­syys mie­leen, kun cow­boy-­jouk­kion va­hin­gos­sa te­kemää kuo­le­man­tuot­ta­mus­ta tut­ki­va naa­pu­ri­kylän she­rif­fi saa­puu kau­pun­kiin.

Jo­ten­kin tu­lee kau­rismä­kiläi­syys mie­leen, kun cow­boy-jouk­kion va­hin­gos­sa te­kemää kuo­le­man­tuot­ta­mus­ta tut­ki­va naa­pu­ri­kylän she­rif­fi (Burt Lan­cas­ter) saa­puu kau­pun­kiin. Tämä mies te­kee mitä mie­hen pitää, ei hor­ju tai hei­lu. Kylä on riip­pu­vai­nen suur­ti­lal­li­ses­ta, ja asuk­kaat kie­hu­vat lie­missään.
Mau­kas kaar­ti: nuo­ri Ro­bert Du­vall jo kal­jun kans­sa, she­rif­fi Mc Clou­din po­mo­na tun­net­tu J.D. Can­non, suo­ma­lais­juu­ris­taan kuu­lu Al­bert Sal­mi, Rol­ler­bal­lis­ta muis­tet­ta­va John Beck, rot­ta­mai­nen Char­les Ty­ner pap­pis­mie­henä ja ka­ris­maat­ti­set Ro­bert Ryan sekä Lee J. Cobb. Eri­kois­ta on se, että pää­hen­kilö myöntää ole­van­sa ty­perä. Ai­ka har­vi­nais­ta ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Värit näyttävät hieman kelmeiltä ja roskainenkin, mutta katsottavaa laatua. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. Kaikki hakuteokset pitävät elokuvan ensi-iltavuotena 1971:aa, eikä vuotta aiempaa kuten takakansi ilmoittaa. K18, raadollisen rehellistä toimintaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy