Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stir of Echoes

Henkien vankina 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­jon ar­vos­te­lu­me­nes­tystään pa­rem­pi fil­mi.

Pal­jon ar­vos­te­lu­me­nes­tystään pa­rem­pi fil­mi. Tämä oli­si help­po lei­ma­ta Hoh­don ja Kuu­den­nen ais­tin pla­giaa­tik­si — mikä ei ole ai­van tot­ta, sillä elo­ku­va pe­rus­tuu Ric­hard Mat­he­so­nin (I Am Le­gend) no­vel­liin vuo­del­ta 1958. Päin­vas­toin Step­hen King tai­si ot­taa pal­jon vai­kut­tei­ta Mat­he­so­nil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuullinen kuvan taso. Aavemaiset äänet täyttävät huoneen. Ekstroissa musiikkivideo, parin minuutin featurette ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: David Koett
Pääosissa: Kevin Bacon
Tarina: Richard Matheson David Koepp
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: James Newton Howard

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy