Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Glass House

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­ten van­hem­mat kuo­le­vat au­to-on­net­to­muu­des­sa, ja ystäväl­li­nen Glas­sin per­he ot­taa heidät huol­let­ta­vak­seen.

Las­ten van­hem­mat kuo­le­vat au­to-on­net­to­muu­des­sa, ja ystäväl­li­nen Glas­sin per­he ot­taa heidät huol­let­ta­vak­seen. Tei­ni-ikäi­nen tyttö al­kaa epäillä pa­hin­ta.
Van­git­se­vas­ti ku­vat­tu, mut­ta kään­tyy lo­pul­ta liian är­syttäväk­si. Lop­puk­lii­mak­si jar­rut­to­mas­sa au­tos­sa on kun­nia­no­soi­tus Hitch­coc­kin Vaa­ral­li­sel­le ro­mans­sil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Laadukas ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 3 min. poistettuja kohtauksia ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy