Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Blues Brothers - Collector´s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­hi­ca­go-b­lue­sin ja Stax-­sou­lin avio­liit­to Sa­tur­day Night Li­ve -­ko­me­dian myötäjäi­sin.

C­hi­ca­go-b­lue­sin ja Stax-sou­lin avio­liit­to Sa­tur­day Night Li­ve -ko­me­dian myötäjäi­sin. Hol­lywood-mu­si­kaa­li va­lea­sus­sa. Eh­do­ton ta­paus, le­vy­jul­kai­su, jo­ta ky­sel­tiin pal­jon en­nak­koon. Niin kut­sut­tu pitkä ver­sio, mut­ta lisä­tyt koh­dat ovat ai­ka mar­gi­naa­li­sia mer­ki­tyk­seltään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvallisesti parempi kuin koskaan, mutta värit ovat välillä sävyttömät. Uudelleen miksattu ääniraita soittaa musiikin aiempaa sävykkäämmin ja dynaamisemmin. Surround-puoli on kuitenkin keinotekoisen tuntuinen, alkuperäismateriaalissa ei ole ollut tarpeeksi ammennettavaa. Ekstroissa 55 min. dokumentti (Duke Robillardin nimi väärin yhdessä kohdassa), still-kuvia, faktaruutuja, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy