Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Numero 23

The Number 23 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204354EAN: 6438044054453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­haa mie­li­sai­raan­hoi­ta­jien sa­non­taa lai­na­ten: ”­Kyllä hul­lu on ka­ma­la”.

Van­haa mie­li­sai­raan­hoi­ta­jien sa­non­taa lai­na­ten: ”­Kyllä hul­lu on ka­ma­la”. Sho­kee­raa­vis­ta ai­heis­taan tun­net­tu oh­jaa­ja Joel Sc­hu­mac­her hyö­dyntää Nu­me­ro 23 –e­lo­ku­val­laan yleistä pel­koa lä­heis­ten se­koa­mi­ses­ta. Ja kelläpä ei oli­si su­ku­lai­sia, jot­ka ovat kiin­nos­tu­neet eri­lai­sis­ta nu­me­ro­lo­gi­sis­ta hömpö­tyk­sistä.
Rank­ku­ri (Jim Car­rey) saa vai­mol­taan lah­jak­si oma­kus­tan­teen, jos­ta saa pak­ko­miel­teen. Kat­so­ja saa­daan ih­met­te­lemään, mistä on ky­se. Usei­den ny­kyt­ril­le­rien ta­paan rat­kai­su ei sit­ten ikävä kyllä tun­nu ih­meel­li­seltä. Mut­ta elo­ku­van lop­pu tehdään epä­so­vin­nai­ses­ti, ja Jim Car­rey pys­tyy ka­ris­ta­maan hu­mo­ris­tin kaa­pun­sa. Vir­gi­nia Mad­sen te­kee us­kot­ta­van roo­lin vai­mo­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva käyttää luovia ratkaisuja. Jonkin verran tässä tosin lainataan Frank Millerin ja Robert Rodriguezin Sin Cityä, myös dramaturgisin keinoin. Kuuden kanavan DD5.1EX-ääniraita kuulostaa luovalta ja taidokkaalta. Levy sisältää sekä teatterissa esitetyn elokuvan että kolme minuuttia pidemmän leikkaamattoman version. Ekstroihin on tallennettu teatteriversion kommenttiraita ja triviaraita, 16 poistettua kohtausta (14 min.), 22+11+25+10+14 min. dokumentit ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy