Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuin surmaisi satakielen

To Kill a Mockinbird 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.84
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­ki­ja­lin­tu ku­vai­si ni­mi­suo­men­nok­se­na pa­rem­min elo­ku­van tee­maa.

Mat­ki­ja­lin­tu ku­vai­si ni­mi­suo­men­nok­se­na pa­rem­min elo­ku­van tee­maa. Elo­ku­va oli ai­ka­naan us­ka­lias kan­na­not­to kan­sa­lai­soi­keuk­sien puo­les­ta.
Toi­min­taa ku­vat­tiin las­ten sil­min: mai­niot Phil­lip Al­ford ja Ma­ry Bad­ham (John Bad­ha­min sis­ko). Gre­go­ry Pec­kin täh­ti­het­kiä. Ro­bert Du­val­lin en­simmäi­siä iso­ja roo­le­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen mustavalkokuva, jossa on pientä rakeisuutta. Printtivirheitä. Kymmeniä savukkeen polttamia. Pari hiushalkeamaa. Yksityiskohdat pysyvät kuitenkin kurissa, ei digitaalista värinää. DD1.0-monoääni kuulostaa laadukkaalta. 90 min. -dokumentti, ohjaaja Mulliganin ja tuottaja Alan Pakulan kommenttiraita, traileri, biografiat ja faktaruutuja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy