Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Lord of the Rings: The Two Towers - Special Extended DVD Edition

Taru Sormusten herrasta: Kaksi tornia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 214 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex­ten­ded -­pa­ket­ti sisältää pi­den­ne­tyn ver­sion tri­lo­gian toi­ses­ta osas­ta.

Ex­ten­ded -pa­ket­ti sisältää pi­den­ne­tyn ver­sion tri­lo­gian toi­ses­ta osas­ta. Kun teat­te­ri­ver­sioon on lisät­ty kym­me­niä mi­nuut­te­ja uu­sia koh­tauk­sia, toi­min­ta saa sy­vyyttä ja dra­ma­tur­gia jän­te­vyyttä.
Uu­sia ja pi­den­net­tyjä koh­tauk­sia, mm.: Mer­ri juo örk­ki­lit­kua, Sa­ru­man an­taa käs­kyn Fan­gor­nin hak­kaa­mi­sek­si, vil­li­mie­hen ve­ri­va­la, Eo­mer löytää ku­nin­kaan­po­jan, ho­bi­tit juo­vat Fan­gor­nin vettä, Theod­re­din hau­ta­jai­set, lau­lu ent­ti­vai­mois­ta, Sam te­kee ka­ni­pais­tia, kuol­lut oli­fant­ti­kus­ki, Ara­gorn syö keit­toa, De­net­hor Os­gi­liat­his­sa, Mer­ri höt­kyi­lee, 43 örk­kiä ka­sas­sa, Sa­ru­ma­nin kes­sukätkö ja Fa­ra­mir va­roit­taa Ci­rith Un­go­lin uhas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu on virheetön kuten teatteriversiossakin. DD5.1EX:n lisäksi mukana on entistäkin muhkeampi, aito 6.1-raitainen DTS-ES. Eroa ääniraitojen välillä ei ole kovin helppo huomata. Neljällä levyllä, joten ekstroja riittää. Neljä elokuvan mittaista kommenttiraitaa, joihin osallistuu kaikkiaan 40 tuotantoon osallistunutta.
Kolmannella levyllä: viisi ennen näkemätöntä dokumenttia. Kirjasta käsikirjoitukseksi, Keski-Maan synty, Keski-Maan suunnittelu, Weta-työpaja ja Sméagolin synty. Kaksi interaktiivista karttaa: Keski-Maa ja Uusi-Seelanti Keski-Maana. Kuvagallerioissa yli 1500 kuvaa kommentein.
Neljännellä levyllä: kahdeksan dokumenttia. Kamerat Keski-Maassa, "Bigatures", leikkaaminen, musiikki, äänimaailmat, Kolmannen ajan soturit, Helmin syvänteen taistelu on päättynyt ja Weta Digital. Interaktiivinen Helmin taistelun äänidemonstraatio. Kuvagallerioissa yhteensä lähes 300 kuvaa.
Samaan aikaan julkaistiin myös Collector’s DVD Gift Set, joka sisälsi Klonkku-patsaan, 44-sivuisen Klonkku-kirjan ja keräilyesinesarjan luomista kuvaavan DVD-levyn. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy