Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Boheemielämää

La vie de bòheme 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97716EAN: 5706550024514

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo en­simmäi­sestä koh­tauk­ses­ta pie­tee­til­le huu­mo­ril­le son­nus­tau­tu­va: bur­gun­dia ei ikinä ole tar­jot­tu yhtä fin­ger­po­ril­li­se­na.

Jo en­simmäi­sestä koh­tauk­ses­ta pie­tee­til­le huu­mo­ril­le son­nus­tau­tu­va: bur­gun­dia ei ikinä ole tar­jot­tu yhtä fin­ger­po­ril­li­se­na. Al­ku­peräis­teok­ses­sa 1800-lu­vun en­simmäi­sel­le puo­lik­kaal­le ajoit­tu­va tai­te­li­jaelämä soin­tuu hy­vin kau­rismä­keläi­seen il­mai­suun, jo­ka on ai­na ku­van­nut epämääräistä 1950-lu­kua. Um­piug­rit Mat­ti Pel­lonpää ja Ka­ri Väänä­nen suo­riu­tu­vat rans­kas­taan hämmäs­tyttävällä al­ku­kan­tai­suu­del­la. Jean-Pier­re Leaud saa mie­lui­san roo­lin tai­de­me­se­naat­ti­na. Pe­rus­tuu Hen­ri Mur­ge­rin ro­maa­niin, mut­ta mik­si? Oh­jaa­jan teok­sien koh­dal­la tämä on pe­rus­ta­vaa laa­tua ole­va ky­sy­mys. Kyy­ni­nen ny­ky­kat­so­ja ajat­te­lee niin, että on mu­ka­va nähdä van­ha­na­jan mu­kais­ta se­te­leillä plärää­mistä. Mil­loin muo­vi­kor­tit pi­la­si­vat meidän elämäm­me? Ku­kaan ei sitä tark­kaan muis­ta. Vas­taus on pe­rimmäi­nen, ja ro­mant­ti­nen. Va­lit­kaa tämä sen pi­run oop­pe­ran si­jaan, Le Bò­he­me, sil­vous plait. Elo­ku­va on omis­tet­tu Jor­ma Kau­rismäen muis­tol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuva näyttää tarkalta ja tuotantosuuntansa edustajalta. Ääniraita tulee mukavasti kiinni kuulijaansa. Ei ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy