Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek - Nemesis

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105667  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Jean-­Luc Pi­card ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa.

Kap­tee­ni Jean-Luc Pi­card (Pat­rick Stewart) ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa. Pa­nok­se­na on tie­tys­ti maa­pal­lon tu­hou­tu­mi­nen.
Koh­tuul­li­sen yllä­tyk­sel­li­nen osa, mut­ta sil­ti kes­ki­ta­soa ko­ko kaa­no­nis­sa. Lop­pu on ai­ka jän­nittävä.
Lo­pus­sa juo­daan vuo­den 2267 Châ­teau Pi­car­dia, mut­ta ap­pel­laa­tio jää nä­kemättä. Elo­ku­va teh­tiin aluk­si 45 mi­nuut­tia pi­demmäk­si, jo­ten Spe­cial Edi­tion voi ol­la mie­len­kiin­toi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 40-sivuinen kuvagalleria, 9+10+16+10 min. dokumentit ja kahdeksan poistettua kohtausta (20 min.) tuottajan introlla. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy