Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolme miestä ja baby

3 Men and a Baby 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka­lai­sen elo­ku­van uu­del­leen läm­mit­te­ly jen­keissä.

Rans­ka­lai­sen elo­ku­van uu­del­leen läm­mit­te­ly jen­keissä. Kol­me me­nevää poi­ka­miestä (Tom Sel­leck, Ste­ve Gut­ten­berg, Ted Dan­son) saa­vat yllä­tys­vau­van hoi­taak­seen. Elämän eväät muut­tu­vat ra­di­kaa­lis­ti. Star Tre­kin Spoc­kin oh­jaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Aika paljon kuvakohinaa. 5.1-ääni toimii pääasiassa edessä. Ei laisinkaan ekstroja. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy