Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muukalaisia junassa

Strangers On a Train 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 34794EAN: 7321944319755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­va kol­miyh­teys: Pat­ri­cia Highs­mit­hin al­ku­peräis­teks­ti, Ray­mond Chand­le­rin kä­si­kir­joi­tus ja Hitc­hin oh­jaus.

Ko­va kol­miyh­teys: Pat­ri­cia Highs­mit­hin al­ku­peräis­teks­ti, Ray­mond Chand­le­rin kä­si­kir­joi­tus ja Hitc­hin oh­jaus.
Oh­jaa­jan tut­ki­tuim­pia teok­sia dua­lis­ti­sen luon­teen­sa ja ho­moe­root­tis­ten vih­jaus­ten­sa vuok­si. Ku­vaa ih­mi­sen kak­si­ja­koi­suut­ta, ja­nus­mais­ta hyvää ja pa­haa. Oh­jaa­jan lem­pi­san­ka­ri Far­ley Gran­ger ja upea psy­ko­paat­ti Ro­bert Wal­ker näyt­te­levät pei­lin kah­ta puol­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkupuolelta erinomainen mustavalkokuva ikävä kyllä muuttuu rakeiseksi myöhemmin. Noin tunnin pyörimisen jälkeen printin roskaisuus näkyy ikävän selvästi. Kuva myös hyppelee ruutujen yli pari kertaa. Asiallinen monoraita. Kaksipuoleinen levy, jonka toisella puolella on pari minuuttia pitempi brittiversio. Eroja on liioiteltu, mutta tutkijat ovat tietysti innoissaan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy