Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek V: Viimeisellä rajalla - Special Edition

Star Trek V: The Final Frontier 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96609EAN: 6415015506807

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Saa elo­ku­va­na hie­man pa­rem­man vas­taa­no­ton kuin muu­ta­ma vuo­si sit­ten kat­sot­tu­na.

Saa elo­ku­va­na hie­man pa­rem­man vas­taa­no­ton kuin muu­ta­ma vuo­si sit­ten kat­sot­tu­na. Spoc­kin ve­li ha­luaa yh­tey­den ju­ma­lal­li­siin voi­miin. Huu­mo­ri ja nok­ke­la sa­nai­lu aut­taa pal­jon. Kap­tee­ni Kirk myöntää ole­van­sa väärässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Samat tähdet tekniikalle, vaikka uusi anamorfinen kuva on toki tarkempi kuin perusversiossa. Erikoista on se, että vanha kuva tarjoaa ainakin osaan kohtauksia enemmän informaatiota sivuiltaan. Ääniraita on nykykatsannossa maltillinen. Kahden levyn SE-painos, joten mukana on kommenttiraita, tekstikommenttiraita, kaksi traileria, 7 tv-mainosta, 19+15+13+13 min. haastatteluja, 29+9+6 min. dokumentit, 10 min. makeup-testistä, 2 min. pienoismallitesteistä, 14 min. tiedotustilaisuudesta, kuvagalleria ja neljä poistettua kohtausta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy