Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuudes aisti

The Sixth Sense 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Las­tenp­sy­kiat­ri törmää toi­sen ker­ran po­ti­laa­seen, jo­ka nä­kee kuol­lei­ta.

Las­tenp­sy­kiat­ri (B­ru­ce Wil­lis) törmää toi­sen ker­ran po­ti­laa­seen, jo­ka nä­kee kuol­lei­ta. Jän­ni­tys kas­vaa pik­ku hil­jaa lop­pua koh­ti, jos­sa on kuu­lui­sa rat­kai­su, jo­ta ei hen­no ker­toa ke­nel­lekään elo­ku­vaa nä­kemättömäl­le. Ikävä kyllä leh­distön toi­to­tus, että tässä ylipäätään on hui­kea "twist", pa­nee ar­vaa­maan mistä ky­se.
Ei kau­hue­lo­ku­va, mut­ta te­kee kyl­miä vä­reitä. Sa­non­ta, että tämän kat­soo mie­lellään toi­sen ker­ran, pitää paik­kan­sa.
Hyvä kä­si­kir­joi­tus. 11-vuo­tias Ha­ley Joel Os­ment näyttää ikäistään nuo­rem­mal­ta ja yltää hui­keaan roo­li­suo­ri­tuk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on huomattavasti parempi kuin hieman samea NTSC. Hyytävä äänimaailma: hengitysääniin käytettiin eläimiä. Mitään suuria surround-shokkeja ei katsoja koe. Ekstroissa verrataan storyboardia lopputulokseen. Biografiat, musiikki- ja soundianalyysi, poistettuja kohtauksia, ohjaajan haastattelu. Muiden tekijöiden haastatteluja. Traileri ja kaksi tv-mainosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy