Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Evil Dead - Special Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EliteKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Elite) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­pa­tuo­tan­to-­go­ren merk­ki­teok­sia.

Hal­pa­tuo­tan­to-go­ren merk­ki­teok­sia. On to­ki me­nettä­nyt en­si­kat­se­lus­ta pal­jon te­ho­jaan, mut­ta viehättää edel­leen.
Var­sin­kin sub­jek­tii­vi­nen ka­me­ran käyttö oli ai­kaan­sa edellä. Huu­mo­ril­la ei vielä ol­lut si­jaa. Hills Ha­ve Eyes -e­lo­ku­van ju­lis­te vi­lah­taa vä­lillä ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ällistyttävän laadukas kuva ja toimiva 5.1-miksaus. Äänimaailmahan oli jo alun perin kumman tehokas. Ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita, Bruce Campbellin kommenttiraita, 150 still-kuvaa, 20 min. vaihtoehtoisia kohtauksia ja traileri. R0-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Bruce Campbell
Tarina: Sam Raimi
Kuvaus: Tim Philo
Musiikki: Joseph LoDuca

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy