Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Texas Chain Saw Massacre - Special Edition

Teksasin moottorisahamurhat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.74/1.7
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 91957EAN: 6416548820514

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­nen kau­hue­lo­ku­va, jon­ka tuo­mit­si­vat ne, jot­ka eivät sitä kos­kaan näh­neet.

Täy­del­li­nen kau­hue­lo­ku­va, jon­ka tuo­mit­si­vat ne, jot­ka eivät sitä kos­kaan näh­neet. Pää­pai­no ei ole vä­ki­val­las­sa, vaan pai­nos­ta­vas­sa tun­nel­mas­sa. Syvä jo­ki on vi­ri­tet­ty po­tens­siin X. Har­vi­nai­se­na lisä­maus­tee­na on huu­mo­ri. Mu­ka­na myös alue­po­liit­ti­nen as­pek­ti: työttö­mik­si jää­neet pien­teu­ras­ta­mon työn­te­kijät ovat siir­ty­neet pih­vi­kar­jan kä­sit­te­lystä uu­sil­le uril­le. BSE-ai­ka­na yhä ajan­koh­tai­sem­paa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahdella levyllä, toisella levyllä on letterbox-versio, joka vastaa aiempaa Future Filmin versiota, toisella hieman tarkempi anamorfinen. Ekstroissa kommenttiraita, kuusi poistettua kohtausta, kolme vaihtoehtokohtausta, kaksi minuuttia B-kelaa, kuusi minuuttia talon yksityiskohdista, 60 min. dokumentti, still-kuvia, julisteita ja aulakortteja, ohjaajan biografia, kaksi traileria ja kaksi tv-mainosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy