Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rollerball

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­peensä hau­kut­tu uu­sin­ta­ver­sio pa­nee ih­met­te­lemään, mikä 1980-­lu­vun toi­min­tae­lo­ku­van eh­dot­to­mal­la ykkö­soh­jaa­jal­la me­ni pie­leen.

Lä­peensä hau­kut­tu uu­sin­ta­ver­sio pa­nee ih­met­te­lemään, mikä 1980-lu­vun toi­min­tae­lo­ku­van eh­dot­to­mal­la ykkö­soh­jaa­jal­la me­ni pie­leen. 13. so­tu­ri on tämän rin­nal­la ihan laa­tu­ka­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja musiikkivideo pääsiäismunana. Lisäksi Rollerballin vuosikirja oikeiden urheilulajien mukaan: joukkueet, pelaajat, varusteet ja areena esitellään.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy