Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Rollerball

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­peensä hau­kut­tu uu­sin­ta­ver­sio pa­nee ih­met­te­lemään, mikä 1980-­lu­vun toi­min­tae­lo­ku­van eh­dot­to­mal­la ykkö­soh­jaa­jal­la me­ni pie­leen.

Lä­peensä hau­kut­tu uu­sin­ta­ver­sio pa­nee ih­met­te­lemään, mikä 1980-lu­vun toi­min­tae­lo­ku­van eh­dot­to­mal­la ykkö­soh­jaa­jal­la me­ni pie­leen. 13. so­tu­ri on tämän rin­nal­la ihan laa­tu­ka­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja musiikkivideo pääsiäismunana. Lisäksi Rollerballin vuosikirja oikeiden urheilulajien mukaan: joukkueet, pelaajat, varusteet ja areena esitellään.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy