Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(Tim Burtonin) Painajainen ennen joulua

(Tim Burton's) Nightmare Before Christmas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 1.67
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-­luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin.

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin. Hän vie jou­lun Hal­loween-o­len­noil­le. Jou­lu­puk­ki kaa­pa­taan ja möröt ai­ko­vat huo­leh­tia ai­na­kin ker­ran jou­lun jär­jestä­mi­sestä maail­man lap­sil­le. It­se asias­sa tuot­ta­ja Tim Bur­to­nin elo­ku­va, hä­nen nä­kyjänsä jo vuo­sia aiem­min. Stop­mo­tion-tek­nii­kal­la to­teu­tet­tu, vä­hintään­kin per­soo­nal­li­nen, eri­lai­nen ani­maa­tioe­lo­ku­va. Har­vaa jou­lu­ku­vaa kat­soes­sa ve­det va­lu­vat sil­mistä. Gram­my- ja Os­car-eh­do­kas. Dan­ny Elf­ma­nin mai­nio mu­siik­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva. Laadukas ääniraita, jossa hyödynnetään takakanavia suunnattujen efektien avulla. Edellisen ekstrattoman version täydellisesti ylittävät lisätoiminnot: kommenttiraita, 25 min. dokumentti, storyboardin vertaamista valmiiseen elokuvaan, kolmen poistetun kohtauksen storyboardit, neljä poistettua kohtausta, kuvagalleriat, julisteita ja trailereita sekä kaksi Burtonin lyhytelokuvaa alku-uralta (6 min. Vincent ja 30 min. Frankenweenie, molemmat 1.33:1). Pukinkonttiin.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy