Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Riskirajoilla

Pushing Tin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Cu­sack ta­voit­te­lee sa­maa nuot­tia kuin ko­me­dias­sa High Fi­de­li­ty, nyt ko­van kil­pai­lu­vie­tin omaa­va­na len­non­joh­ta­ja­na ro­ka­ten.

John Cu­sack ta­voit­te­lee sa­maa nuot­tia kuin ko­me­dias­sa High Fi­de­li­ty, nyt ko­van kil­pai­lu­vie­tin omaa­va­na len­non­joh­ta­ja­na ro­ka­ten. Har­mil­li­ses­ti in­ten­si­teet­ti jää kui­ten­kin puo­li­tie­hen — kii­tos en­nen muu­ta puu­dut­ta­van pitkä­ve­tei­sen oh­jauk­sen.
T­rai­le­rin tem­pol­la elo­ku­va oli­si dy­na­miit­tia, mut­ta kah­den tun­nin kes­toon näh­den ideat ovat hei­kos­ti ja­los­tet­tu­ja. Näyt­te­lijöissä ei ole va­lit­ta­mis­ta, sillä Cu­sac­kin rin­nal­la peu­haa­vat mm. Bil­ly Bob Thorn­ton, An­ge­li­na Jo­lie ja Ca­te Blanc­hett.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkas, terävä kuva yltää selkeästi ylempään keskikastiin, mutta ei loista toistollaan. Ääniraita kuulostaa kokonaisuutena laimealta, vaikka mukaan mahtuu myös useita dynamiikkaa hyödyntäviä suunnattuja tehosteita. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy