Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Navaronen tykit

The Guns of Navarone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

So­taee­pos res­tau­roi­tiin eri­no­mai­ses­ti 1990-­lu­vul­la.

So­taee­pos res­tau­roi­tiin eri­no­mai­ses­ti 1990-lu­vul­la. On kui­ten­kin elo­ku­va­na hie­man van­hen­tu­nut. His­to­rial­lis­ten to­si­seik­ko­jen kans­sa ol­laan tie­tys­ti re­tu­perällä, mut­ta spek­taak­ke­li­ta­sol­la pitäi­si ai­na­kin ka­lus­ton ol­la kun­nos­sa. Sak­sa­lais­jou­kot eivät ni­mittäin aje­le Ti­ger- tai Pant­her-tan­keil­la, vaan liit­tou­tu­nei­den ka­lus­tol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat keskitasoa, mitä on pidettävä arvossa näin vanhan elokuvan kohdalla. Ekstroissa 30 min mainosdokukemntti, ohjaajan kommenttiraita, traileri, viisi pikkudokumenttia ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy