Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek – Ensimmäinen yhteys - Special Edition

Star Trek – First Contact 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100089EAN: 6415015510552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Pi­card vs.

Kap­tee­ni Pi­card vs. bor­git, förs­ti Ri­ke­ria sar­jas­sa näy­tel­leen Jo­nat­han Fra­ke­sin pä­tevänä oh­jauk­se­na. Mie­histö jou­tuu pa­laa­maan maa­pal­lon pin­nal­le men­nei­syy­teen, jot­ta tu­le­vai­suus to­teu­tui­si.
Suo­ra­vii­vai­nen aluk­si, mut­ta on­nek­si sar­jal­le omi­nais­ta huu­mo­ria vil­jellään myö­hem­min: ”­Borg sound Swe­dish”. Ja­mes Cro­mwel­lil­la on haus­ka roo­li tu­le­va­na kan­sal­lis­san­ka­ri­na. Lop­pu­rat­kai­su miel­lyttää vul­kaa­ni Spoc­kin ystä­viä.
S­tar Trek on hyö­ty­nyt siitä, että ko­ko ku­vas­ton tyy­li­ta­jun sisäistä­neet näyt­te­lijät ovat vuo­ro­tel­leet oh­jaa­jan­tuo­lil­la, vaik­ka mo­nel­le oli­si En­terp­ri­sen ko­men­ta­jan­paik­ka ol­lut pal­jon mie­lui­sam­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus on jonkin verran karvalakkiversiota parempi. SE-versioiden tapaan kuvaa on rajoitettu kuvan molemmilta sivuilta. Jälleen upeat ääniraidat. Roy Orbisonin "Ooby Dooby" ja Steppenwolfin "Magic Carpet Ride" soivat komeasti. Kahdella levyllä: ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, 20+17+16+14+11+7+11+5+3+20+12+20+14+9+18 min. dokumentit, kuvakäsikirjoituksia, kuvagalleria ja kolme traileria. Elokuvan kestoa liioitellaan kymmenellä minuutilla takakannessa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy